De Academie

De Wout Blijderveen Academie staat voor plezier, vertrouwen en persoonlijke ontwikkeling. Voor iedereen, op elk niveau. We zijn buiten, we zijn met elkaar, we sporten en we hebben het gezellig. We leren van en met elkaar en we groeien samen. We brengen jou in beweging! Zodat je je verder kunt ontwikkelen. Op fysiek, sociaal & mentaal gebied. 


Wout

Hoi! Ik ben Wout van Blijderveen, oud-semiprofvoetballer en ik heb de Wout Blijderveen Academie opgericht. Met de academie komt mijn droom uit om sport toegankelijk te maken voor iedereen. Dat vind ik belangrijk, want ik geloof dat sport het middel is om jezelf te ontwikkelen. Zowel fysiek, sociaal als mentaal.

In 2013 heb ik het G-elftal bij sportvereniging Union opgezet. Binnen enkele weken groeide het elftal uit naar 20 spelers en kreeg ik van begeleiders van de jongeren te horen dat de jongeren zo veel handelbaarder en minder gestrest waren sinds ze bij mij sportten. Toen wist ik: hier moet ik iets mee. En zo is mijn plan voor de Wout Blijderveen Academie geboren. 

Het buiten zijn, het sociale met elkaar, boksen, voetbal, waardigheid en gezelligheid zijn de belangrijkste aspecten. En iedereen kan meedoen. We leren op een respectvolle manier met en van elkaar.